MASTER LOCK

MASTER LOCK

ЗА Master Lock

Master Lock е призната во целиот свет како автентично, трајно име за катанци и производи за безбедност. Од основањето во 1921 година, работевме напорно за да заработиме и да ја задржиме довербата на нашите клиенти, испорачувајќи го ветувањето за сила и квалитет и со постојано поставување нови стандарди за заклучување дизајн, примена и перформанси. Како најголем глобален производител и продавач на катанци, продолжуваме да ја градиме страста на нашиот основач за иновации, квалитет и привлечна вредност во нашите проширувачки линии на решенија за безбедност. Master Lock е дел од компанијата The Master Lock Company.


There are no products to list in this category.