HoReCa

Маица, Поло маица, Јакни, Панталони, Џемпери, Облека за готвачи, Брендирани униформи за Хотели, Комапнии и други бизниси, Кафе барови, Ресторани, Кетеринг, Клиники, Болници и други. 


Маици (8)

Поло маица (20)

Блузи (9)

Маици (22)

Панталони (6)

Јакни (14)

Палта/ Престилки (18)

Облека за готвачи (30)

Крпи/Бањарки (0)

Еднократна програма и хигиена (38)