Мантилот има предни скриени копчиња, два долни џеба и еден на градите. 

  • Не се собира за да се осигура дека овој стил ја одржува својата форма перење по перење
  • Одлично задржување на бојата, со што изгледа ново подолго
  • Овој симбол означува дека ткаенинате има UPF рејтинг 50+ и блокира 98% од UV зраците кои паѓаат врз облеката
  • 3 џебови за голем багаж
  • Две пониски џебови 
  • Џеб на градите
  • Скриено предно копчање
Боја/Модел/Големина  
Тегет Рег XS - 3XL
Бела Рег XXS - 5XL
Светло сина Рег S - XXL
Црна Рег  S - XXL

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

2852 Машки мантил за прехранбена индустрија со еден џеб


Available Options


Tags: Машки мантил за во прехрамбена индустрија со еден џеб

Recently viewed