Трослојни маски со ластичиња и жичка за прилагодување на носот. Боја сина.


Пакување: 50 парчиња

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Заштитни 3 слојни маски со ластик

  • Product Code: Face mask 3 ply

Tags: заштитни-маски-хируршки-3слојни-maski-hirurski

Recently viewed