• FC81 - Влошка Ultimate Comfort

Најдобра влошка за сите видови на обувки.

 • Регија на петата која апсорбира удар
 • Малопродажна торба која помага при презентација во малопродажба
 • Достапен во 3 стандардни димензии кои можат да бидат скратени за да се вклопи во вашиот идеална големина за чевли

 • Горниште: ЕВА, полиестер, гел, латекс

  Write a review

  Note: HTML is not translated!
      Bad           Good

  FC81 - Влошка Ultimate Comfort

  • Brand: PORTWEST
  • Product Code: FC81 - Ultimate Comfort Insole

  Tags: Vloski-vloska-влошка-скопје-екстрабис

  Recently viewed