• FC82 - Влошка со гел перниче и подршка на сводот

Подршката на сводот помага да се поддржи стапалото и обезбедува максимална удобност.

 • Регија на петата која апсорбира удар
 • Малопродажна торба која помага при презентација во малопродажба

 • Горниште: Полиуретан, Најлон, Гел, TPU, Полиестер

  Write a review

  Note: HTML is not translated!
      Bad           Good

  FC82 - Влошка со гел перниче и подршка на сводот

  • Brand: PORTWEST
  • Product Code: FC82 - Gel Cushion & Arch Support Insole

  Tags: Влошки-патики-заштитни

  Recently viewed